EQ-I

Heeft u een energieke spreker nodig tijdens een evenement? Geen kans om in te kakken!

Gastspreker Thalita Smit is een professionele spreker op het gebied van gedrag en (persoonlijk) leiderschap. Heeft u een spreker nodig die veel energie overbrengt op uw publiek, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wie is Thalita Smit?

Thalita is een zeer veelzijdige verandermanager, leiderschapstrainer en gecertificeerd DISC- en EQ-I consultant. Zij coacht en traint leidinggevenden om meer uit hun medewerkers te halen door hen positief te confronteren met het eigen gedrag. Ditzelfde doet zij met de medewerkers omdat het één niet zonder het ander kan. Haar expertise omvat communicatie, coachend leiderschap, persoonlijk leiderschap,

“Communicatie is altijd de rode draad bij alles wat je doet. Je EQ, emotionele intelligentie, is hierin een zeer belangrijk onderdeel”. De sleutel tot goed (persoonlijk) leiderschap ligt in het vermogen om je hoofd = IQ te integreren met je hart = EQ.  Dat is de reden dat ik me heb gecertificeerd op het thema  EQ-I 2.0 via Q4 Profiles onder licentie van Multi Health Systems Inc (MHS).”

Het is één van de meest betrouwbare en uitgebreid onderzochte meetinstrumenten op dit gebied. Gebruik ervan is voorbehouden aan psychologen (GZ of KP), psychiaters, of expliciet voor het gebruik gecertificeerde personen zoals Thalita Smit.

Deze inhoud is beschermd. Rechtermuis functie is uitgeschakeld.